Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
Титул
Рукопис
Далі
 

Дорогоцінність людського тіла, частина 8 із 8

2024-07-05
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Якщо Ви хочете знати, одна з приписів, правил буддійського чернецтва полягає в тому, що вас запитують, чи є Ви, наприклад, гомосексуалістом. Тому що якщо Ви є, то Ви не можете приєднатися до цього чернечого ордену під час і під керівництвом Будди. І сьогодні, в сучасний час, це все те саме. Вони досі мають цю заповідь. Не тому, що Будда дискримінував, але ситуація незручна. Якщо чоловік, як гомосексуаліст, спить разом з іншими монахами, які є справжніми нормальними чоловіками, то це може бути біда. Це все, що є. [...]

Розумієте, у буддизмі чернецтво більш зрозуміле, дорога дуже ясна, і правила дуже практичні. Справа не тільки в тому, що, коли Ви серед ченців і черниць, Ви не повинні бути іншої статі, а тому, що припустімо, що Ви вже стали монахом, прийнятим і поважаним, і коли Ви йдете проповідувати, вам, можливо, доведеться змішуватися з іншими людьми і мирянами, дітьми, наприклад. І люди повинні знати, що ваша стать така, інакше це може призвести до поганих проблем, як і в деяких інших релігійних громадах. Сьогодні Ви це добре знаєте. Йдеться про сотні тисяч жертв, більшість з яких – діти.

Отже, Будда вже був дуже мудрим у свій час. Коли ці біди не були дуже відкрито відомі, відкрито визнавалися або відкрито траплялися, Будда вже знав. Отже, Він справді був дуже мудрим Провідником і справді духовним Майстром, який захищав усіх істот, і Він навіть не дозволяв черницям залишатися разом у чернечій громаді.

Спочатку Будда не хотів приймати жодну жінку в свою чернечу громаду, але тому, що перша леді, яка коли-небудь просила стати монахинею в Його громаді, була Його матір’ю, Я маю на увазі, мачухою, і Його головний помічник, Ананда, висловив кілька благальних слів з Буддою. Отже, Будда повинен був прийняти її, але з однією умовою, щоб вона не могла залишатися там разом з ченцями. Їй довелося залишитися в іншому місці. А також, якщо вона бачила якихось ченців, вона повинна була вклонитися, впасти перед ними, щоб у неї не виникало неправильних ідей.

Не тому, що Будда дивився на жінок зверхньо. Ні, ні. Одного разу, коли Він побачив велику, величезну купу кісток десь надворі, вони сказали Будді, що це була купа кісток жінки, тому що жінка щомісяця має втрачати кров і народжувати, і робити так багато, щоб прийняти піклування про сім'ю. Тому, коли жінки вмирають, їх кістки чорні, а не як у чоловіків – кістки білі. І Будда дуже, дуже сильно плакав.

Отже, Будда співчуває всім істотам: чоловікам, жінкам і тваринам, тому що свого часу Він допомагав деяким тваринам-персонам. Ця історія довга, тож достатньо сказати вам, що Будда співчував також тваринам-персонам – як і Господь Ісус, коли розповідав притчу про порятунок вівці-персони. Ви шукайте це і читайте самі, якщо хочете. І пророк Мухаммад, мир йому, також докоряв одному зі Своїх послідовників за те, що він не піклувався про верблюдів у часи мандрів пустелею.

Отже, усі Майстри, справжні Майстри, мають Божу Силу всередині; вони такі скромні, піклуються навіть про тварин-персон, коли всі інші дивляться на них як на об’єкт, який вони можуть убити та з’їсти будь-коли. Майстри ніколи так не поводяться ні з якими істотами. Тоді Ви вже знаєте. Тож бути веганом означає слідувати стопам Майстрів – Майстрів, яких Ви так шануєте, яким так поклоняєтеся, яким так молитеся, які так сильно любите. Йдете слідом за ними. Це все, що вам потрібно зробити. Будьте добрими, будьте співчутливими, будьте милосердними, будьте люблячими та добрими до всіх видів.

Отже, Ви бачите, що в буддизмі, щоб бути ченцями та черницями, Ви справді повинні знати, що існує 250 приписів, що означає 250 дисциплін, якщо Ви хочете бути монахом чи черницею. Тому перевірте себе, чи можете Ви, перш ніж подати заявку. Добре мати ченців і черниць у будь-якій релігійній деномінації чи громаді, але Ви справді повинні бути прикладом шляхетності та чистоти. Якщо Ви думаєте, що не можете бути, то просто залишайтеся вдома. Виконуйте свій обов’язок, допоможіть своїй громаді, допоможіть тваринам-персонам, допоможіть світу будь-яким способом. Це також дуже хороший практик. Не кожен годиться бути ченцем.

І на той випадок, якщо Ви вже чернець і розумієте, що Ви не підходите для цієї спільноти через свою стать, наприклад – важливо, твоя стать – тоді ти просто запитуєш дозволу піти і жити як нормальні люди. Просто відкрийся, вийди. Ви не повинні приховувати свою гендерну ідентичність. Нема чого соромитися. Кожен народжується різним. Це ваша стадія еволюції, на якій Ви стаєте нормальним, я маю на увазі, звичайним чоловіком чи жінкою, або Ви є іншим чоловіком і іншою жінкою.

Є багато категорій гендеру, не тільки B-сексуальний чи G-сексуальний, але й A-сексуальний та всі інші види. Нещодавно Я дізналася, що існує більше, ніж два-три види. Тож не хвилюйтеся; це ваш еволюційний етап існування. Прийміть це, але продовжуйте практикувати, щоб досягти найвищого просвітлення, можливого в цьому житті, для себе, для ваших сімей, вашого клану та для всього світу. Бажаю Вам всього найкращого, ким би Ви не були. Люблю вас всіх. Божі благословення!

Добре. Всі мої кохані, усі улюблені Богом, усі улюблені істоти всіх Будд, тобто Святих і Мудреців. Боже мій. Я маю навіть перекласти це з санскриту на англійську, щоб Ви знали, про кого Я говорю. Інакше християни, мусульмани подумають, що Я не їхня, якщо я згадаю лише Будду. І всі буддисти подумають, що я антибуддистка, якщо я згадаю лише святих, мудреців чи вчителів. Будь ласка, знайте, вони всі однакові. Це просто інша мова.

Будда означає Просвітлений, Старший, тобто Той, Хто гідний навчити вас. У будь-якому разі Будда має десять титулів, і один із них — “Просвітлений”, або “Вшанований світом”. Звичайно, Майстер, який повністю просвітлений, також є Всесвітньо шанованим – це так. Майстер, Будди — це те саме позначення, те саме шанування. Бодхісатви - це Святі і Мудреці. Те саме – те саме значення, просто інша мова вимови. “Будда” — санскритська назва повністю просвітленого Майстра. “Бодхісатви” означає просвітлених Святих і Мудреців, які ще не повністю досягли стану Будди – майже. Тепер, Я сподіваюся, ми зрозуміли. Святі та Мудреці майже досягли Майстерства або майже повернулися до Будинку Майстра чи Вищих Небес. Тоді їх також називають Бодхісатвами.

Тож Я сподіваюся, що Ви завжди пам’ятаєте у своєму серці Бодхісаттв, Будд, Святих, Мудреців, в і Всемогутнього Бога. Коли тільки можете згадати, пам’ятайте про них, щоб Ви були захищені. Згадайте Всемогутнього Бога. Якщо ні, то згадайте своїх улюблених Будд чи шанованих Святих, Мудреців чи Майстрів – тих, хто ближче до нашого століття, а не тих, хто пішов на Небеса надто давно, тоді, можливо, вони не мають більше сили чи енергії, пов’язаної з нашим світом. Будь ласка, запам'ятайте все це.

І хай Всемогутній Бог і всі Святі, Мудреці, Бодхісаттви, Майстри та Будди пам’ятають про вашу важку долю, пам’ятають про вашу страждальну ситуацію в цьому світі та допомагають вам, захищають вас, благословляють вас, підносять вас назад у ваш заслужений, славетний Дім, ваш Оригінальний Обитель. Амінь.

Будь ласка, любіть Їх усіх, як Вони люблять вас. Ну принаймні Ви спробуйте. Звичайно, ми ніколи не можемо любити Всемогутнього Бога, Будд, Бодхісаттв, Святих, Мудреців і Майстрів так сильно, як Вони люблять нас, але ми будемо з часом, коли досягнемо Їхнього статусу. Просто спробуйте зараз, моліться, спробуйте любити. Згадуйте про них із солодкістю, з любов’ю, з бажанням пізнати Їх, пізнати себе – тоді одного дня ви досягнете цього. І не забувайте любити один одного і інших істот так само, як Ви любите своїх синів, своїх дочок і себе. Ви знаєте, що Я кажу. Тварини-персони, дерева, рослини, каміння, навіть пісок на пляжі. Одного разу Ви це дізнаєтеся.

І Ви знаєте, що Я завжди кажу Вам правду. Яка мені користь говорити Вам брехню? Навіть кажучи правду, Ви можете не повірити. Яка користь говорити вам неправду? Ваша душа все одно знатиме, що правда, а що брехня, і Я буду покарана у пеклі, якщо буду говорити Вам брехню та обманювати задля власної корисливої ​​вигоди чи будь-яких мирських цілей. Бог це знає.

Поки що довго. І якщо все гаразд, то Ви зможете почути мене приблизно через тиждень від сьогодні. Якщо ні, то подбайте про себе. Пам'ятайте Бога; згадайте всіх Будд, Майстрів, Бодхісатв. Моліться, добре?

Я Вас люблю. Я люблю вас усіх, так званих учнів чи не учнів. Хай вас рясно благословить Бог і всі Будди, Бодхісатви, Майстри, Святі та Мудреці. Амінь.

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (8/8)
1
2024-06-28
5341 Перегдяди
2
2024-06-29
4014 Перегдяди
3
2024-06-30
3773 Перегдяди
4
2024-07-01
3659 Перегдяди
5
2024-07-02
2965 Перегдяди
6
2024-07-03
2515 Перегдяди
7
2024-07-04
2294 Перегдяди
8
2024-07-05
1929 Перегдяди
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-07-07
304 Перегдяди
34:01
2024-07-06
2 Перегдяди
33:23
2024-07-05
196 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд