Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
Титул
Рукопис
Далі
 

Дорогоцінність людського тіла, частина 3 із 8

2024-06-30
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Де ми були? Що згадаю, те розкажу. Це може бути не в порядку.

Усі Ви знаєте, що, сидячи в медитації, Ви бачите, що більшість Майстрів роблять це, або Він/Вона сказали Його або Її учням зробити схрещення ног (повний лотос) повністю схрещені ноги, тобто обидві ваші ноги переплетені разом, підошвами всіх стоп догори до неба. Обидві підошви розташовані зверху обох ніг і вгору. Це добре. Це положення тіла, яке дає вам можливість контролювати себе. Контролюйте себе в багатьох аспектах, але не в усіх. Є багато інших аспектів, якими Ви не можете керувати, як-от свої емоції, гнів і бажання мирських речей: не варто прагнути – просто використовуйте своє фізичне тіло та фізичний мозок, щоб заробити собі на життя. Але якщо у вас є інша поза з жестом руки, разом із цим повним схрещуванням ніг, тоді Ви досягаєте іншого виду сили.

Я можу просто розповісти вам про те, що Ви вже бачили у світі. Я просто поясню вам секрет. Інші, багато інших Я не можу вам сказати, тому що це може зашкодити вам, якщо Ви спробуєте, коли Ви недостатньо чисті. Бог цього не допускає, а всі інші Боги і Небеса будуть добре стерегти це і забороняти нечистим використувати їх. Дуже добре знати всі ці речі, але Я ще не всіма з них скористалася. Можливо, мені довелося б використати один чи кілька з них, щоб допомогти собі в цій ситуації, але Я все ще не впевнена, чи світова карма сприятиме іншому.

Отже, хвилюватися не варто. Ми народжуємося і вмираємо, в той чи інший день. Просто якщо хтось перебуває у фізичному тілі і якщо Бог чи Будди призначили цю особу наставником людства та інших істот на планеті, навіть тварини-персони, дерева, рослини та каміння слухають цю особу. І якщо ця людина все ще перебуває у фізичному тілі, тоді він/вона може бути більш пов’язана із істотами фізичного світу та може навчати їх ефективніше, пряміше. Це все. Інакше життя і смерть це щось у фізичному світі, чого ми не можемо уникнути.

Шкода. Мені дуже шкода, що Я не можу нікого цьому навчити. Одного разу Я спробувала. Я планувала передати один із цих тілесних інформаційних жестів одній людині, яка в цей момент була дуже поруч. І Я думала, що ця людина здатна це отримати. Просто спробувати хоча б один. Але ні. Ой, щось трапилося, і пекло вирвалося. Тому ця людина не може бути обраною. навіть лише за один таємний жест тіла, за одну конкретну інформацію.

Я також почуваюся дуже погано, розчарована тим, що багато речей, які Я знаю, Я не можу розповісти іншим, щоб передати їх у спадок або якось допомогти людям. Я допомагала, чим могла, у своїй власній, скромній Силі, завдяки Благодаті Бога та всіх Святих і Мудреців.

Коли Я кажу “Святі та Мудреці”, Ви повинні знати, що це також мається на увазі Будд. У нас інша термінологія. Але “Будди” також англійською мовою означає Святі та Мудреці.

Це так важко. Багато людей продовжують сперечатися щодо термінології. Тож або “Бог”, або нічого іншого; або “Будда”, або ніхто інший. Навіть якщо Будда вже пішов у Свою нірвану 2000-багато сотень років тому, або (Господь) Ісус, або всі інші “недобрі”; будь-хто інший є “єретиком”. Я можу просто дивитися на весь цей хаос, аргументи та судження кожного і хитати головою. Я просто старалася з усіх сил. Що робити?

Багато хто невіглас і думає, що все знає. Але вони навіть не знають інформації (вартості) одного нігтя. Мені їх теж шкода, бо вони не знають, що говорять. Вони не знають, що роблять. І вони ображають І Небеса, і Землю та всіх Будд, зводячи наклеп на справжніх, чистих практикуючих – не кажучи вже про Святих чи Будд, яким Небеса призначили спуститися в цей бурхливий світ, щоб врятувати істоти з цієї стражденної області до вищих і блаженних Небес, щоб жити там довго чи вічно, або самим стати Буддами, залежно від того, куди вони поміщені відповідно до своїх заслуг.

Дуже жалюгідні ці люди – вони не знають, що їх чекає. Не дивлячись ні на що, Я все одно намагаюся допомогти їм і врятувати їх, але це також залежить від Божої Милості та Милосердя Будд, Майстрів, Боддісатв. Не Я одна; Я просто інструмент. Звичайно, Я роблю все можливе – жертвую всім, чим можу, живу в будь-яких умовах, які мені доведеться, ризикую будь-якою небезпекою, у якій мене змушує опинитися карма всього, що Я роблю, що втручається в карму світу.

Якщо ніхто ніколи не скаже вам, не навчить вас нічого правильного, або якщо Ви не впевнені, що ця людина каже вам щось правильне чи поклоняється правильним ідолам, тоді просто моліться всередині з усією своєю щирістю всім Майстрам – тобто Бодхісатвам, Буддам, до Бога – що Ви будете захищені, Ви будете приведені до пам’яті свого походження через будь-якого Майстра, справжнього Майстра, який може звільнити твою душу від кайданів цього світу.

Що ж, принаймні тепер Ви знаєте, чому Будда каже, що людське тіло таке дорогоцінне, що таке рідкісне досягнення, хоча Я не можу продемонструвати вам усе, що знаю про ці таємниці. Часто кажуть, що якщо ми перебуваємо на Небесах, наприклад, на нижчих Небесах, тоді важко практикувати. Я думаю, тому що на Небесах ми не маємо можливості цього фізичного благословення, у своїх фізичних тілах. Фізичне тіло може вмістити більше цих пристроїв, невидимих ​​пристроїв, тобто благословення приховано в цій фізичній плоті людського тіла. На Небесах, від Астрального Небеса вгору до Третіх Небес Брахми, ми не маємо жодної цієї фізичної успадкованої сили, яку ми маємо у фізичному тілі.

Можливо, тому також у Біблії Бог сказав, що Бог створив людину, людей – завжди “чоловіка”-людей за власним Образом Бога. Ви не можете собі уявити, яким є Образ Божий. Але Бог має всю цю Силу, всю творчу Силу всередині Божої Істоти. І коли Бог створив людей за тим же Образом, це означає, що ми також успадкували всю Божу Силу певною мірою – можливо, меншою – але все одно дуже потужною, величезною силою. Можливо, з цієї причини навіть ангели заздрили нам, людям. Таким чином, (вони) дуже старанно намагаються переконати Бога, що ми — ніщо таке, і вони постійно намагаються перевірити людей, поставити людей через випробування та страждання – всілякі виклики, обтяжуючи людські здібності, інтелект. , мудрість і всілякі здібності.

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (3/8)
1
2024-06-28
2849 Перегдяди
2
2024-06-29
2457 Перегдяди
3
2024-06-30
1844 Перегдяди
4
2024-07-01
1424 Перегдяди
5
2024-07-02
1 Перегдяди
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-07-02
1 Перегдяди
2024-07-01
1424 Перегдяди
32:12
2024-06-30
78 Перегдяди
2024-06-30
78 Перегдяди
2024-06-30
1844 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд