Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
Титул
Рукопис
Далі
 

Місце у вищому царстві забезпечується чесною старанністю, Милістю Майстра і Божим Милосердям, ч 11 із 19

2024-09-11
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Практикуйте смиренно, щиро. Завжди хваліть Бога, хваліть усіх Майстрів, щоб вони захистили вас від вашого власного ворога, яким є ваше его – ваше амбітне его, ваша жадоба слави та прибутку. Це найгірший ворог, який у вас може бути, гірший, ніж демони, гірший, ніж привиди, гірший, ніж будь-які інші погані істоти на цій планеті чи де завгодно. Тому що, якщо вони демони, але ти доброчесний, ти стійкий у своїй духовній практиці, ти чистий у своєму серці, ти любиш Бога, ти любиш Вчителів і ти любиш багатьох інших Вчителів, тоді ніякі демони не можуть підійти до тебе , щоб не говорити про те, щоб завдати вам шкоди. Ніякі привиди не можуть навіть наблизитися. Їм доводиться триматися за десятки миль. Але якщо ви жадібні, амбітні та будуєте свою славу та багатство на фальшивих приводах або на фальшивій уяві, тоді ви приречені. Тоді демони будуть навколо вас весь час і живитимуть ваше его всілякими фантазіями, і, можливо, висвітлюватимуть якусь магічну силу, щоб ви думали, що ви кимось. Ні, ні, ні. Це не Будда.

Будда не використовував магію, навіть не користувався магією, хіба що іноді йому доводилося бачитися з учнями. Він літав у Своєму товаристві, і ніхто інший не міг бачити, крім відданих, які запросили Його, наприклад, так. Він робив це не для показухи. Він дізнався про це раніше або деякі прийшли до Нього природним шляхом. Я тобі вже казав. Але Він зробив це не для того, щоб люди аплодували Йому, говорили Йому «браво» або дали Йому більше обіду, ніж Він міг би з’їсти.

Будда робив усе правильно, доречно, у потрібний час і тільки в потрібний момент. Усе інше, що Він зробив, як-от поява перед учнями у в’язниці, щоб втішити їх, схоже на Царицю (Вайдехі) раніше – Її ув’язнили, і Вона хотіла побачити Будду. Вона не могла, тому помолилася Будді. Отже, Будда з’явився у Своєму світловому тілі, проявленому тілі – не фізичному, але воно виглядало точно так само, як фізичне. А іноді можна навіть доторкнутися до нього. Ви можете потиснути руку або Майстер навіть обійме вас – як справжнє фізичне тіло, але це проявлене тіло.

І Будда виявив Своє тіло в Її в’язниці, куди ніхто не міг увійти, звичайно. Це сувора в'язниця; туди ніхто не міг увійти. Будда залишався там надовго, щоб навчити Її методу Будди Амітабхи, дозволити Їй медитувати та споглядати там, на Землі Будди Амітабхи, і згодом Вона відродиться там. Але вона мала бути точною. Будда розповів Їй, як виглядає Земля Будди Амітабхи, у всіх подробицях, і Їй доводилося запам’ятовувати й запам’ятовувати все це щодня, думати навіть про всі ці деталі та повторювати ім’я Будди Амітабхи. Це не просто повторення імені Будди. Коли Будда навчав Її, це було все в деталях, і Будда сказав, що Вона повинна завжди пам’ятати це у Своєму розумі, краєвид Землі Будди Амітабхи. Ось так Вона могла там відродитися.

Тож насправді не все так просто. Ви не можете бути настільки однозначними, щоб запам’ятати всі деталі того, як виглядали квіти, як виглядала вода в цьому озері нектару в Країні Будди Амітабхи, і як там співали птахи, яка мелодія, що мелодія, наприклад. Тож це було тіло прояву Будди, щоб допомогти учневі в разі потреби, але Він не використовував своєї магії чи чогось іншого. Це просто природна річ, яка сталася, тому що Будда має багато різних сил, які він використовує, щоб допомогти Своїм учням.

І здебільшого це бачать лише учні чи зацікавлені люди. Але іноді це бачать сторонні люди. Як у сім'ї, мати не бачить, але непосвячена дитина бачить, як Майстер приходить до неї додому і робить те і те, наприклад. Або навіть непосвячений сторонній, член сім’ї чи друг прийшов і побачив Учителя в домі, який щось робив або благословляв. Це теж може статися, але не завжди так відбувається.

Здебільшого Будда проявлявся лише тоді, коли це було необхідно. Або завжди – навіть завжди, але не всі це бачать. Навіть у всьому моєму зібранні, наприклад, коли всі учні були там, лише деякі учні бачили прихід і відхід Будд, або будь-які інші чудеса, або чудеса Вчителя на тому зібранні, благословляючи кого і кого. Але інші нічого не бачили, нічого не розуміли. Лише група учнів у той час бачила це. У нас є деякі з цих свідчень. Багато – просто часом не пишуть. Зазвичай я кажу їм не робити цього, але іноді вони не можуть вдіяти. Вони повинні писати; вони люблять ділитися цим з іншими, заохочувати інших продовжувати практику.

І одного разу деякі з моїх учнів пішли кудись практикувати, і багато тибетських ченців прийшли за ними, побігли за ними і запитали їх: «Звідки ви прийшли? що ти робиш Чому так багато Будд приходить туди, де ти є, і так багато Світла?" І все таке. Деякі тибетські ченці також робили це з моїми так званими учнями. Мені здається, я пам’ятаю, як один із учнів говорив такі речі. Я не пам’ятаю, коли і де – останніми роками, можливо, в Ашрамі Нової Землі чи щось подібне.

Але це не тільки там. Протягом багатьох років вони весь час щось говорили мені наодинці та запитували: «Що це за рівень?» Тому що на одному рівні багато пейзажів. Це як ландшафтний орієнтир, щоб ви могли розпізнати, де ви знаходитесь. Подібно до учня, який опинився в Країні Будди Амітабхи, потім вони повернулися додому і подивилися на сутру Будди Амітабхи, порівняли і сказали: «О, я був у Країні Будди Амітабхи. Це точно». Це не ілюзія. Тому що вона також знала про це під час внутрішнього бачення, але коли вона вийшла з нього, закрався якийсь сумнів щодо того, де це було. Або вони запитують мене, або якщо мене немає, вони йдуть "запитувати" якусь сутру, або попросіть Будду пояснити.

У всякому разі, ми знаємо, яка з них є ілюзією, яка ні, тому що під час посвячення вас також навчали. Я навчив вас розпізнавати справжнього Майстра всередині, або майю, яка створює ілюзії, обманює вас і вводить в оману. І ви всі це знаєте. Це просто якісь так звані учні, вони не учні. Вони вже демони і не каються. Вони просто заходять, зловживають моєю любов’ю, моєю добротою і хочуть забрати мою владу, щоб вводити людей в оману заради грошей, слави та можливості приставати до інших, хто вірний і невинний. Мовляв, стали з ними черницями чи ченцями, а потім до них приставали, наприклад, так. І ти це знаєш. Є деякі свідчення від сторонніх людей, навіть – від черниць не з моєї групи, від буддистських черниць. І навіть мене звинувачують. Я нічого не знав про це до кількох тижнів тому. Боже мій Бог це знає. Страшно, жахливо. Боже мій, жахливо. Мені дуже шкода всіх цих невинних людей.

Але вони про мене знають. Якщо вони знають, що я його Господар, чому не прийшли до мене? Тому що вони теж могли подати заявку. Вони просто записують своє ім’я, і ми знаємо, де вони, і тоді я можу послати до них своїх ченців. Їм навіть не потрібно приходити до мене. Ми витрачаємо на них гроші. Їм не потрібно витрачати гроші на мене, навіть на квиток на літак. Деякі можуть собі це дозволити. Вони приходять до мене, якщо хочуть, за власним бажанням.

І перед ініціацією я вже кажу монахам чи черницям, які призначені для цієї території, наприклад, хто з них їде до Âu Lạc (В’єтнам) у який день, хто їде до Таїланду в який день, а хто їде до Монголії в який день. день, який їде в Америку чи Європу, наприклад, і т.д., і т.п. Ми всі вже знаємо. Вони дають мені імена осіб, які хочуть бути посвяченими. А потім схвалюю. Переважно я схвалюю. Рідко я відмовляю – можливо, пара. Дотепер все життя лише пара. Зазвичай я схвалюю їх усіх. А потім вони приходять у певний день, і вона дає ініціацію для цієї групи. Це їм нічого не коштує. Якщо мої монахи/ монахині навіть приїхали до них тимчасово, Я плачу за все – і за житло, і за їжу, і за бензин, і за квитки на літак чи будь-що інше. Я ніколи нічого не беру від учнів до, під час, після ініціації, життя чи смерті, нічого. Я все одно з дитинства ніколи не хотіла ні від кого брати гроші.

Photo Caption: Ми нові, але знають нас як друзів

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (11/19)
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-09-18
2 Перегдяди
2024-09-18
228 Перегдяди
2024-09-17
305 Перегдяди
2024-09-17
391 Перегдяди
32:44
2024-09-17
2 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд