Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
Титул
Рукопис
Далі
 

Будда, чи Месія якого Ми Чекали Зараз Тут, частина 6 із 8

Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Отже, якщо є якийсь чернець, який, на вашу думку, є поганим, подумайте ще раз. Справжній щирий традиційний монах, скажіть мені, як він може тобі нашкодити? Він їсть лише кілька разів на день і носить лише кілька пар одягу, який Ви все одно не хочеш одягати, і він не такий вже й дорогий. І якщо він має машину, щоб допомогти своїм втомленим ногам поїхати назустріч одному з послідовників, яка це може бути шкода? Будь ласка, не думайте надто матеріалістично. І якщо є стільки послідовників буддизму, щоб подарувати монаху машину, що це тоді? Скільки це може бути? І якщо Ви допоможете йому побудувати більший храм, щоб більше послідовників Будди могли приходити туди, пам’ятати вчення Будди та намагатися бути добрими, то що в цьому поганого? Чим більший храм, тим більше людей можуть прийняти рішення про те, щоб стати монахом і також носити цей символ Доброти та Співчуття. Не здійснюйте цю карму; це дуже погано для вас. Дуже погано для вас. Навіть якщо це не так, пліткувати – недобре. Я знаю, що є хороші ченці та погані ченці, але Ви повинні знати правду, перш ніж критикувати їх.

Я знаю, що деякі з моїх монахів раніше також були не надто хорошими. Один із них навіть у всьому копіює мене. Не тільки вчення, але будь-який спосіб, навіть носіння жіночого одягу. Він нібито монах. Після того, як він покинув мій чернечий орден, він міг одягнути іншу чернечу рясу і показати себе монахом. Але навіть якщо він став ченцем, як він може носити такий жіночий одяг? І сиділа як жінка, як Я робила на деяких моїх позованих фотографіях, які Ви отримали. І в мене були люди-папуги; він також отримав кілька папуг-людей після цього, і хизується! А потім копіює мене всіма способами, за винятком того, що він бере пожертви або змушує людей робити пожертви через своїх ченців. Стільки грошей, що люди стогнуть, скаржаться, а він не зважає на їхню долю! Відмахнувся як нічого; народнi грошi, заробленi потом i сльозами, - нiщо?? Наприклад так.

І навіть моє ім’я – теж схоже ім’я. Він називав мене Сума, це коротке ім’я Supreme Master. Мені не хотілося це ім’я Верховного Майстра, тому Я сказала: “Називайте мене просто Сума”. І ім'я у нього схоже, на одну букву інше. Замість Cума це “...ума”. Випадково нещодавно побачила. Не могла повірити своїм очам!! Я просто сподіваюся, що він не шкодить людям своїм одержимим демоном тілом і негативною силою. Ну, це все, чого Я бажаю. Тому що люди, яких вводять в оману слідувати за ним, невинні та вразливі. Вони нічого не знають, тому легко потрапити в таку пастку. Я дійсно молилася Богу. Я сказала: «Будь ласка, просто захистіть їх. Не дозволяйте їм потрапити в будь-яку пастку, не тільки в цю пастку. Будь ласка".

Тому що, якщо вчитель одержимий демоном, або якщо він/вона є демоном, то бідні послідовники також рано чи пізно зазнають негативного впливу. Не можна сказати, що демони будуть висмоктувати їхню енергію, щоб жити далі, та/або їхнє майно також, щоб вижити! Але демони діятимуть настільки добре, що мало хто про це знатиме. Більше того, якщо справжній майстер захоче врятувати їх пізніше – послідовників – це буде складніше, а то й пізно! Це спосіб, казав Будда, демони вербують більше підслужників і змушують їх також стати демонами!! Одного разу, можливо, правда розкриється.

Отже, яке б ім’я Ви не використовували... Я знаю, що деякі з вас також використовують моє ім’я Сума. Ну принаймні ти чесний. Ви використовуєте те саме ім'я, як Майстер, тому що Я вам подобаюся. Але використовувати подібне ім'я тільки для того, щоб отримати славу і наживу, це справді щось нижче гідності. Не робіть цього. Ніхто з вас не робіть цього. Будь ласка Будь ласка Вам не потрібно багато, щоб жити в цьому світі, справді. Вам просто потрібно один або два прийоми їжі на день і носити будь-який одяг. Можна вийти на вулицю і купити б/у. Або іноді люди викидають його на смітник; Ви також можете їх носити. І, можливо, станете відомим. Якщо люди знають, що В носите вживаний одяг або збираєте одяг зі смітника чи з вулиці, і їсте дуже просту їжу, тоді, можливо, люди підуть за вами й подумають, що Ви Будда. Навіть якщо вам не вистачає мудрості, як у вченні буддистського ‘дитячого Садка”, вони все одно вважатимуть вас Буддою. Люди можуть вигадати все, що завгодно. Сьогодні це піар. Дуже легко.

Деякі люди приходять, просто починають і нічого насправді не практикують. Це просто для їхніх власних дуже амбітних цілей – для слави та прибутку, так що Dи це бачите. І вони намагаються копіювати мене і все таке. Боже милий. Будь ласка, пам'ятайте про карму.

Якщо Ви вже є Майстром, Ви це знатимете. Якщо Ви Будда, Ви це знатимете. І Явам зараз кажу: ЯБудда. На той випадок, якщо Я завтра помру. І Я дуже особливий Будда для цього періоду людського лиха. Хочете вірте, хочете - ні; вам вирішувати. Я не смію брехати ні перед Богом Всемогутнім, ні перед усіма Святими та Мудрецями у всьому Всесвіті.

Я Будда Майтрейя, якого Ви чекали. Я також Ісус, або Месія, якого Ви чекаєте. Я кажу це раз і назавжди. Бог хоче, щоб Я вам це сказала! Тому більше не витрачайте дорогоцінний час на очікування. Просто будьте морально добрими, хваліть Бога, Який любить вас і підносить. Дякуйте всім Майстрам, Буддам, за все, що вам було дано. І більше, якщо Ви попросите. Дякуйте за ваше звільнення.

Наш світ може завалитися будь-коли. Будь ласка, поспішайте, будь ласка, поспішайте. покаятися. Робити добро. Слава Богу. Слава всім Майстрам. Будь ласка, покваптеся, якщо ми з Небесними Працівниками не витримаємо більше через велику карму всього світу.

Звичайно, є ризик розповісти вам цю правду про своє життя Будди та мою роботу. Але колись Я повинна вам розповісти. Бог хоче, щоб Я. Тому що це необхідність. Інакше Я могла б не мати можливості розповісти вам знову. Я сподіваюся, що Я продовжу існувати ще деякий час і допомагати вам і світу. Але якщо ні, то принаймні Я скажу вам всю правду, щоб Ви знали. Ви маєте право знати. Ви заслуговуєш на це знати, оскільки Ви були такими відданими і вірними. Я дякую вам усім, хто такий вірний і відданий Богові. Це єдина найважливіша мета, єдина справжня мета вашого життя! І як мої учні, Ви знайшли свою мету, свою ціль! Тепер Ви чітко знаєте, що робити, щоб досягти своєї мети. Деякі з вас майже на місці.

Я прийшла сюди цього разу, особливо, просто для людства. Я роблю те, що можу. Деякі люди кажуть, що якщо ти Архат, або Святий, або ти Майстер, то ти не знаєш, що ти Будда, Майстер. Ви знаєте. Якщо Ви є, Ви знаєте. Це не тому, що всі Архати чи деякі Майстри не знають, що вони Майстри, тоді це означає, що жоден Майстер не повинен знати, що Вони є Майстрами чи ні. Вони знають. Деякі не знають, бо ще не там. Вони просто слідують за своїм Майстром і покладаються на вчення свого Майстра та Силу Майстра, щоб передавати Вчення іншим посвяченим серед своїх послідовників. Це завдяки Майстру. Вони згадують свого Майстра вони будуть шанувати свого Майстра, наприклад. Вони всі знають.

Будда не згадував про Свого Майстра,, але Він пішов за деяким , за якимосьМайстром неправильним, доки не прокинувся й не знайшов Правильного. Інакше як би Будда знав, що Він Будда? Він сказав тобі, що Він Будда, ясно й відкрито. І Він навіть сказав: “Я був Буддою завжди, завжди, завжди”. Так з давніх-давен навіть. Це не означає, що Будда вихвалявся. Він просто сказав Своїм учням всю ПРАВДУ. Ви можете бачити Його вчення, В можете бачити Його благословення Його учням і Його людям, тоді Ви знаєте, що Він є Буддою, незалежно від того, сказав Він вам це чи ні.

Господь Ісус дійсно знав, що Він Син Божий. Ось чому Він сказав вам: “Ми з Батьком ОДНЕ”. Чому Він наважився це сказати? Тому що це правда. І пророк Мухаммад, мир йому і благословення, сказав, що він був посланцем Аллаха. Він сказав правду. Якби Ви отримали диплом лікаря, Ви б цього не знали? Ви б це знали. Лише тоді, коли Ви ще вчитеся на лікаря і люди запитують вас: “Ти лікар?” тоді Ви говорите: “О, ще ні. Я прагну бути. Я знаю деякі медичні способи лікування людей і медицину і все таке, але Я ще не лікар”. Тому що вони не є. Принаймні вони чесні. Тільки ті, хто ще не лікар, а йде і фальшивить, щоб лікувати людей чи щось для власних цілей, щоб заробити гроші, а потім тікає від закону, то, звичайно, є різниця.

Якщо Ви ще не Майстер, якщо Ви ще не знаєте, що Ви Будда, Ви не можете сказати, що Ви Будда. Тому що це дуже погана карма. Я кажу вам чому: тому що Ви обманюєте. Це найбільша брехня, відповідно до буддистського закону, Вселенського закону, якому навчив нас Будда, – найбільша брехня. чому Тому що Ви вводите в оману багатьох інших людей, щоб опуститися на такий самий низький рівень, як і Ви. А також ви ображаєте Будд десяти напрямків, Будд усіх часів, Майстрів усіх напрямків, тому що Ви принижуєте Їх. Ви тягнете їх на свій низький демонічний рівень. Це найгірший злочин, який Ви можете скоїти в Універсальному Духовному Законі. Ось чому не слід проголошувати себе Майстром, коли ти ним не є.

Будда сказав, що Ви будете засуджені в пеклі, якщо зробите такий гріх Ще гірше те, що всі, хто підтримує, рекомендує, захищає такого роду фальшивих господарів, також розділять тягар цієї найгіршої карми з усіх карм!!!!! Тому що Ви нічого не знаєте. Ви просто покладаєтеся на те, що ці демони тимчасово володіють вами, і у вас десь є маленький хула-хула-хуп, а потім Ви думаєте, що Ви щось таке. І Ви змушуєте своїх підписників думати, що Ви щось таке. А потім поводитеся так, ніби Ви принижуєте статус усіх Будд, ніби порівнюєте їхній вищий, святий статус із вашим низьким, демонічним, одержимим рівнем. Ви це зрозуміли?

Тому не робіть цього. Якщо Ви Бодхісаттва, справжній, Ви це знатимете. Якщо Ви нічого не знаєте про справжні внутрішні духовні світи, то це не так. Тож не обманюйте вразливих людей із власних демонічних низьких мотивів!

Photo Caption: Привітайте світ справжньою красою.

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (6/8)
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-09-14
752 Перегдяди
2024-09-13
650 Перегдяди
31:52
2024-09-13
54 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд