Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
Титул
Рукопис
Далі
 

Veg Religious Leaders Talk About Veg, Part 1: Buddhism

Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
«Вчення Будди – це ненасильство, не вбивати. Отже, якщо ви дотримуєтеся цієї заповіді,ви повинні бути веганом, ви повинні бути вегетаріанцем».

«Справа не лише у вегетаріанстві, а й у духовності, повазі до життя, етичному вихованні тварин, співіснуванні. Всі живі істоти можуть жити разом. Крім того, в буддизмі ми віримо в причину і наслідок, тому якщо я з’їм чиюсь плоть, я повинен відплатити їй».

«Якщо ти позичаєш, то мусиш віддати. Від боргів не втечеш. Запам'ятайте це добре. Ви повинні їсти вегетаріанську їжу. Бо якщо ти їстимеш м'ясо тварини щодня, о Боже, цей борг ти платитимеш вічно. Якщо ви їсте м'ясо тварини, то ви винні цій тварині, а якщо ви комусь винні, то мусите віддати».

«Тварини схожі на нас самих. Вони так само цінують доброту; вони також бояться смерті і уникають страждань; і так само прагнуть щастя. Я думаю, що ми люди – ми розуміємо, що таке страждання і що таке щастя – а також, ми досить розвинені, щоб зрозуміти, що тварини також мають це почуття».

«Якщо ви побували на бойні і бачили, як люди вбивають курей і корів, то напевно більше не зможете їсти м’ясо».

«Більшість релігій говорять про пекло як про найжахливіше царство страждань, але я не можу собі уявити, що є щось більш жахливе і болісне, так зване пекло, ніж ті жахливі відчуття, коли ти стоїш у черзі на бійні. Це просто розриває серце. Отже, ми повинні реально побачити, як ми, люди, насправді спричиняємо стільки проблем іншим живим істотам».

«Ми повинні знову навести лад у нашому харчуванні. Наприклад, уявлення про те, що ми не можемо вижити, якщо не їмо м’яса, є хибним. Система або функція нашого організму може бути достатньою мірою підтримана, якщо харчуватися лише зерновими та овочами».

«[...] Вбивство живих істот не тільки завдає шкоди цим тваринам, але й шкодить цінності, моралі та благородству людини, яка слідує вченню Будди, як учня Будди, як сина чи доньки Будди, які повинні практикувати співчуття, милосердя. [...].»

«Справжня рівність насправді повинна починатися з вегетаріанства, а справжнє співчуття – з тварин».

«Ми хочемо жити,але забираємо життя інших істот, щоб підтримувати своє власне. Чи це логічно? Чи справедливо? [...] Тут немає ні співчуття, ні справедливості, ні логіки. [...] Ми повинні переглянути наші харчові звички».

«Єдиний спосіб мати мир у нашому світі – це не їсти плоть живих істот. Утримуйтеся від вбивства і рятуйте життя, тоді наш світ буде в мирі, і наше благословення в цьому житті збільшиться, і наш життєвий шлях стане яскравішим».

«Потрібна лише одна секунда, щоб вирішити зупинитися. Це не вносить якихось величезних хаотичних змін у наше життя: просто ми їмо щось інше. Це настільки просто, що це можна зробити миттєво. Отже, менше зусиль для дуже великого результату! Етично, для тварин та інших бідних людей, для планети, для нашого власного здоров’я. Здається, що, маючи здоровий глузд, я повинен сказати, що це не екстремальна точка зору; це найрозумніша і найспівчутливіша точка зору».

«Я повністю,повністю приймаю цей заклик до всіх релігійних лідерів намагатися зробити все можливе,щоб донести важливість відмови від усякого вбивства, відмови від усякої шкоди, щоб ми могли принаймні почати зцілювати цю планету, або, принаймні, зцілити самих себе».

Supreme Master Ching Hai (vegan): «Ваші Преосвященства, Високопреподобні Священики, Священиці, Монахи, Монахині різних віросповідань, мої найкращі побажання і смиренні молитви за Ваше благополуччя в Божому Милосерді.

Будь ласка, скажіть Вашим вірним цю правду. Скажіть їм, що ми повинні змінитися. Тому що ми не можемо говорити, що ми є дітьми Божими, якщо ми вбиваємо інших дітей Божих. Ми не можемо стверджувати, що є майбутнім Буддою, якщо ми вбиваємо інших майбутніх Будд, чи то в людській формі, чи то в формі тварин. Ми не можемо казати, що любимо Бога, а потім безжально знищувати Його творіння. І зараз ми знищуємо Його планету.

Будь ласка, навчай цього знову і знову Своїх довірливих послідовників, які дивляться на Тебе, на Твоїх Святіших і Преподобних як на ікони милосердя і святої любові. У Божій Любові дякуємо Вам».

- Список лідерів вег-буддизму та ченців

Тощо...

Просимо вибачення за те, що не показуємо багато іншого через брак місця і часу.

Для отримання додаткової інфо табезкоштовного завантаження, будь ласка, відвідайте: SupremeMasterTV.com/Be-Veg
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-10-08
279 Перегдяди
2024-10-08
379 Перегдяди
2024-10-08
478 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд